Zaterdag 23 januari 2015: Womens retreat

Lieve Dames !!!

Begin het nieuwe jaar relaxt, gezond en bewust.

Speciaal voor vrouwen die behoefte hebben aan een moment van ontspanning, bewustwording en verwennerij voor zichzelf hebben wij, Jessica, Celine en Mariska een fantastische dag met veel zorg en aandacht samengesteld. Op deze dag krijg je handvatten voor een gezond leven en zelfzorg.

De dag bestaat uit o.a.

* Ontvangst tussen 9.30 en 10.00 uur

* Gezonde maaltijden en tussendoortjes

* Yoga

* Lezingen gericht op gezondheid

* Workshop

* Een leuk gevulde goodybag ect.

 

Dit alles onder begeleiding van de volgende drie professionele, bewuste en bruisende onderneemsters :

Jessica

Geeft al jaren diverse soorten van Yoga lessen o.a. op de Yoga School Yoga Sadhana. In 2007 is ze begonnen (in Thailand) met haar reis tot yoga docente. Momenteel geeft ze les in diverse yoga stylen zoals Ashtanga, Yin, Power en Sup Yoga. Ze is eigenaresse van Yoga by the Sea en SUP yoga zeeland. www.yogabythesea.nl

(Jessica) ; Yoga is bij mij een manier van bewust leven geworden. De houdingen (asana’s) maken je mentaal en lichamelijk sterk en bewust.

Het leven is een feestje, ik heb erg veel plezier in mijn uitdagingen naar een bewuster en gezondere leven’s style en deel dit graag met andere.

Mariska

Werkt vanuit haar bedrijf, Haar Natuur, als Holistische Natuurkapper, Trainer Hormoonfactor  gecombineerd met therapeutische microbilogie en Luisterkindwerker. Afgelopen jaren heeft ze veel kennis opgedaan op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid en geeft naast natuurlijke kappersbehandelingen ook consulten op het gebied van hormonale en geestelijke disbalansen en darmtherapie.

(Mariska); Het uitzoeken van de onderliggende reden van een lichamelijke of geestelijke klacht, het behandelen daarvan en uiteindelijk resultaat zien is het doel. Dat begint met het aanpakken van de basis en dat houdt voor mij in: overtuigingen, trauma’s, emoties, voeding, hormonen en de darmen. Met heel veel plezier werk ik in mijn salon aan huis en graag ontmoet ik jou daar!

www.haarnatuur.nl

Celine

Al jaren geeft Celine als voedingscoach bruikbare adviezen aan mensen om hen zo te helpen meer in balans te komen en de meest vitale versie van zichzelf te worden. Ze is gediplomeerd orthomoleculair voedingscoach en heeft zich verdiept in oa rawfood, detoxen, kindervoeding, vegetarisch/veganistisch eten, ayurveda, voeding&yoga voor fertiliteit.Ook geeft ze samen met een vriendin workshops over kindervoeding (www.voedjegoed.net)  Haar eigen website is nog onder constructie, maar voor inspiratie kun je haar vinden op instagram https://www.instagram.com/celinesarahm/

(Celine) ; Ik ben gefascineerd door voeding, door wat het met je doet. Ik help mensen graag om goed voor zichzelf te zorgen, om te onderzoeken welke voeding het beste bij jou als uniek persoon past, zodat je lekker in je vel komt te zitten en energie krijgt om de dingen te doen die je blij maken. Holistische voeding, yoga, meditatie en een flinke portie frisse buitenlucht zijn dingen die voor mij het leven mooier maken en er net zo bij horen als tandenpoetsen. Ik help je graag om jouw dagelijkse rituelen te ontdekken, en zo houvast en welzijn te ervaren in het leven van alledag.

Zaterdag 23 januari 2016

ben jij een hele dag welkom van 9.30 tot 20.00 uur om fijn te komen genieten in het mooie warme Yoga City Retreat, Yoga Sadhana , Sint-Jacobsstraat 8 te Vlissingen. De inschrijvingen zijn al begonnen  en er is plaats voor een beperkt aantal deelneemsters! Voor vragen , inschrijvingen en verdere info: jessica@yogabythesea.nl Prijs : Early bird KORTING tot 31 december 2015 :  €98,- (daarna €125,-)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ 7 = 16