Gespreksgroep

FERRINIGROEP volgens de AFFINITEITSMETHODE

De laatste Ferrinigroep, was opnieuw een warme ontmoetingsplek. We konden delen wat er in ons omging, we hadden aandacht voor elkaar, we slaakten soms een zucht van verlichting. Iedereen was enthousiast over het boek van Paul Ferrini ‘De sleutels tot het paradijs’. Daarin wordt o.a. beschreven hoe je je hart kunt volgen en ‘in het moment’ kunt blijven. Het ondersteunt ons in ons verlangen om dat meer toe te passen. Dat dit niet altijd makkelijk is konden we ook delen en herkennen bij elkaar. Op deze wijze samenzijn vormt een rustpunt in de drukte van ons leven, geeft vertrouwen in ons Zelf en acceptatie. We ervaren onze eigen heelheid en zien ons dagelijks leven en hoe we daarin reilen en zeilen in een nieuw licht. Deze groep staat open voor ieder die dit aanspreekt.

De eerstvolgende informatieavond is op 20 september 2017; daarna start de nieuwe groep.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Janne Sanderse, e-mail violet@zeelandnet.nl.

Doelstelling van de Ferrini gespreksgroep is het toepassen van liefde en acceptatie in ons leven, waardoor we bijdragen aan heelwording van onszelf en anderen.

We gebruiken daarvoor het nieuwe boek van Paul Ferrini ‘De sleutels tot het paradijs”.

De Ferrinigroep biedt een leersituatie voor ons dagelijks leven. Het gaat daarbij om het doormaken van een spiritueel proces, waarin je leert minder te oordelen over jezelf en anderen. Je leert met mededogen naar je eigen angsten en die van anderen kijken, zodat die angsten niet langer jou leven bepalen. Je leert vaardigheden om meer in je hart te leven.

Praktisch:

De eerstvolgende informatieavond is op 20 september 2017; daarna start de nieuwe groep.

De bijeenkomsten verlopen gestructureerd, onder leiding van een gespreksleider.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen, die 10 keer samenkomen.

Kosten:  € 4,- per keer, inclusief koffie / thee.

Plaats van samenkomst: Oude Koudekerkseweg 66; Middelburg.

Opgave bij Janne Sanderse. Telefoon 0118-681373.

E-mail:  violet@zeelandnet.nl

 

Bevindingen van deelnemers:

‘Zonder oordeel luisteren heeft een diepere betekenis gekregen. Het is zoals het is. Ik hoefde geen antwoord te hebben en geen oplossingen aan te dragen’.

‘Ik pas de richtlijnen volgens de affiniteitsgroepen zo goed mogelijk toe in mijn dagelijks leven en ervaar mijn omgang met anderen als waardevoller’.

‘Het is verrassend om te ondervinden dat we zo accepterend en liefdevol naar elkaar kunnen zijn’.

‘Ik ben door deze groep veranderd’.

‘Het is fijn om geen verplichting te voelen om iets te zeggen en dat de stilte gewaardeerd wordt.

‘Ik heb vooral geleerd om anderen niet meteen te willen helpen en te redden en dan zie ik dat ieder zelf tot iets komt wat voor hem / haar het beste is’.