Een inspirerende wandeling!

Zondag 14 oktober plensde het van de regen. Rond 10 uur werd het droog en verschenen prachtige stukken blauw aan de tot dusver in grijze hemel bij de ingang van Oranjezon. Tien wandelaars verzamelden zich in de ruime zaal het feestgebouw. Er klonk een heldere zachte muziek en er schenen kaarsjes binnen.

De tien wandelaars hielden een meditatie en kregen instructie van de leider van dat moment.

In een mooie serene rust werd de wandeling ingezet en na een drie kwartier werd de vijver bereikt: een werkelijk prachtige kudde herten, volwassen en jonge dieren graasden vredig in de zonovergoten komen van de vijver in een paradijselijke rust. Dit tafereel duurde enige tijd en op een gegeven moment huppelde de groep speels de kom uit het bos in.

De wandelaars verspreidden zich in de oase van rusten ondergingen de inspiratie van dat moment. Na een signaal van de leider van de groep werd de terugweg ingezet. naar het startpunt van de eetgelegenheid bij de ingang van dit prachtige gebied.

In de kring wisselden de deelnemers hun ervaringen uit: deze wandeling was indringend en verrijkend geweest, het was goed om aanwezig te zijn. Daarom tot volgende wandeling, lees de aankondiging op deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


3 + = 10