Familie opstellingen: Oud zeer verwerken

Een avond Familieopstellingen/ Oudzeer verwerken

Wat gaan we doen

Tijdens deze avond zal er de mogelijkheid zijn om te kijken naar uitdagingen en thema’s die je tegenkomt in je leven en die je belemmeren om voluit te leven. Denk bijvoorbeeld aan moeilijkheden die je ervaart op je werk, met familie, je gezondheid, of misschien heb je wel vragen van een meer spirituele aard. Voor iedere vraag en ieder thema is ruimte.

Je zult op een veilige manier gaan voelen wat er in jou speelt en op deze manier helderheid krijgen in wat jouw volgende stappen zijn op weg naar meer eigen verantwoordelijkheid en kracht. Oude patronen en blokkades kunnen worden losgelaten. De energie gaat weer stromen. Herwonnen levenskracht en een nieuw perspectief zal je toekomen

Ook als je geen specifieke vraag of thema inbrengt zul je indringende ervaringen op kunnen doen, die je eigen ontwikkeling raken, verdiepen en verbreden.

Werkwijze

Ik zal gebruik maken van verschillende vormen van familieopstellingen en systemisch werk. Hierin werk ik soms met representanten, andere keren doen we opstellingen in groepsverband of juist op individuele basis, net wat er op dat moment nodig is om jouw thema naar behoeve uit te werken. Ook is er de mogelijkheid om (vanuit mijn achtergrond en training als spiritueel therapeut) direct op aura en chakra niveau te werken en thema’s of blokkades vanuit deze lagen op te pakken en uit te werken.

 Kort iets over mijzelf

Mijn naam is Matthijs Anthonise. Ik woon samen met mijn partner Celine en onze zoon Samuel in Vlissingen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder Theologie, Religiewetenschappen, Spirituele therapie en verschillende opleidingen in systemisch werk( familieopstellingen). Maar bovenal is mijn eigen groeiproces een onuitputtelijke bron van inspiratie in het werken met mensen.

 

Meedoen?

Om je aan te melden voor de workshop, of voor meer informatie, graag een berichtje sturen naar matthijsanthonise@gmail.com. of bellen naar 0610816407.

Na inschrijving zul je een bevestiging van deelname ontvangen.